Werken met peuters

Al geopend vanaf 6:30 uur

Kinderontwikkeling via VE-programma

Gevarieerde maaltijden

Werken met peuters in Den Haag centrum is een verrijkende ervaring die je niet wilt missen. Bij ons kinderdagverblijf ChouChou draait alles om het stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen door middel van spel, educatie en creativiteit. Hiervoor zetten we het VE programma Piramide in. Zo draag je bij aan hun groei en ontwikkeling in een levendige en dynamische omgeving.

Wil jij werken met peuters?

tekenen
autotjes

Werken met peuters bij ons kinderdagverblijf

Werken met kleintjes bij ChouChou in Den Haag is heel leuk en geeft je veel voldoening. Je ziet elke dag direct hoe jouw interactie een positieve invloed heeft op hun ontwikkeling. We maken er samen met het team een warme en stimulerende plek van waar alle kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen spelen, leren en groeien door middel van onze leuke activiteiten. Hier in het kinderdagverblijf helpen we hen om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben in hun eerste belangrijke levensjaren. Het is prachtig om te zien hoe ze nieuwe dingen ontdekken en hoe ze stap voor stap meer leren en zelfstandiger worden en zo daarna een mooie overgang hebben naar de basisschool.

Bekijk hier direct al onze vacatures

Solliciteer en doe mee met ons team

Wil je deel uitmaken van een gepassioneerd team dat werkt met kinderen tussen de 0 en 4 jaar? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@kdv-chouchou.nl. Dit is jouw kans om via onze vacatures een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en je carrière als pedagogisch medewerker verder te ontwikkelen.

Wil jij werken met peuters?

boek
Scroll naar boven