Vacatures pedagogisch medewerker in Den Haag

Al geopend vanaf 6:30 uur

Kinderontwikkeling via VE-programma

Gevarieerde maaltijden

Ben je geïnteresseerd in vacatures voor pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf in Den Haag? Bij kinderdagverblijf ChouChou hebben we diverse mogelijkheden die perfect kunnen aansluiten bij jouw professionele ambities. Gelegen in het hart van Den Haag, biedt ons kinderdagverblijf een stimulerende omgeving waar jij direct invloed hebt op de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 4 jaar. We zijn op zoek naar pedagogische medewerkers die hun passie voor kinderopvoeding willen inzetten om een positieve impact te maken op ons kinderdagverblijf.

Ben je op zoek naar vacatures voor een pedagogisch medewerker bij onze kinderopvang in Den Haag!

tekenen
autotjes

Vacatures voor pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf ChouChou werken zorgt ervoor dat je onderdeel wordt van een dynamisch team waar innovatie en zorg voorop staan. Je krijgt de kans om te werken in een fijne omgeving die professionele groei stimuleert. Wij waarderen je inbreng en moedigen je aan om nieuwe ideeën te introduceren die kunnen bijdragen aan onze educatieve programma’s op het kinderdagverblijfactiviteiten. Bij ons werk je niet alleen met kinderen. Je speelt een belangrijke rol in hun algehele ontwikkeling, waardoor je elke dag thuis komt met een gevoel van voldoening. Het is jouw taak om de kinderen klaar te maken voor de basisschool.

Bekijk hier direct al onze vacatures

Start jouw carrière bij ons

Geïnteresseerd geworden van de vacature pedagogisch medewerker en ben je klaar om deel uit te maken van een leuk team dat probeert kinderen een goede basis aan te leren? Solliciteren op de vacature van pedagogisch medewerker is eenvoudig. Bereik ons via telefoon voor een directe kennismaking of door een e-mail te sturen naar info@kdv-chouchou.nl met je cv en motivatie. Jouw mogelijkheid om te werken als pedagogisch medewerker en een bijdrage te leveren aan de opvoeding en ontwikkeling van de jongste leden van onze gemeenschap begint hier. Ben je enthousiast geworden van de vacature pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf? Dan zien we jou hopelijk snel!

Wil jij werken met peuters?

boek
Scroll naar boven