over ChouChou

ChouChou, het leukste kinderdagverblijf, gewoon bij jou in de buurt!

Kinderopvang ChouChou is sinds 1 december 2009 gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat in de Schilderswijk te Den Haag.

We kennen vele nationaliteiten en dat maakt het extra leuk voor de kinderen en ouders en geeft een extra motivatie om aandacht te geven voor de ontwikkeling van de kinderen.

Kinderopvang ChouChou biedt:

  • Een moderne en zeer hygiënische opvang met meer dan 500 m2 buitenruimte
  • Elke dag een gevarieerd ontbijt en warme maaltijd.
  • De ontwikkeling van uw kind wordt ondersteund door een VE programma (Piramide) en samenwerking met scholen.
  • We zijn geopend van 06:30 tot 18:00 uur.   

We hebben 3 groepen met hun elk hun eigen ruimte en slaapkamer. Deze zijn zeer ruim van opzet en bovenal besteden we veel aandacht een een prettige, lichte en frisse sfeer.

  • Groep de Smurfjes biedt opvang aan maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar.
  • Groep Kabouters biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar.
  • Groep de Dwergen biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Op de vestiging dragen de pedagogisch geschoolde medewerkers de directe zorg voor uw kind(eren). Zij worden dagelijks ondersteund en begeleid door de manager (Helena Rakuts) en uiteraard onze full time huishoudelijke hulp en kok.

tekenen
boek
autotjes
tunnel

Persoonlijke aandacht, verzorging en ontwikkeling van uw kind staat bij ons voorop.

Kinderopvang ChouChou is een professionele organisatie met betrouwbare en liefdevolle leidsters waar persoonlijke aandacht voor uw kind en u voorop staat. Hierbij vinden wij het van groot belang dat de opvoeding van kinderen in een warme huiselijke sfeer plaatsvindt en waar daadwerkelijk aandacht is voor het individuele kind en voor de ouders. Kinderopvang ChouChou is een veilige en plezierige plek waar de kinderen op een speelse manier kunnen leren en opgroeien. De kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en worden daarin ondersteund door de pedagogisch medewerkers. Hygiëne, verzorging en kwaliteit zijn ons kenmerk.

Wij werken uitsluitend met professioneel geschoolde pedagogisch medewerkers die ons beleid begrijpen en uitvoeren. Zo kunnen wij een plek zijn waar plezier samen gaat met leren. Op deze website leest u meer over onze opvang. Heeft u vragen na het lezen van onze website of wilt u graag langs komen om kennis te maken of een rondleiding, u bent van harte welkom, u kunt ons ook altijd per mail benaderen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag dan helpen wij hiermee u graag.

Onze vestiging is gelegen nabij de Vaillantlaan en de Haagse Markt en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en voor doorgaand verkeer! Wij zijn open vanaf 06.00 tot 18.00 uur.

Lees  hier alles over de visie en het KDV-beleid van Chou Chou

Scroll naar boven