kinderdagverblijf

We hebben vele nationaliteiten dat maakt het extra leuk voor de kinderen en ouders en geeft een extra motivatie om aandacht te geven voor de ontwikkeling van de kinderen, ondermeer ondersteund door het VE programma Piramide.

We hebben 3 groepen met hun elk hun eigen ruimte en slaapkamer. Deze zijn zeer ruim van opzet en bovenal besteden we veel aandacht een een prettige, lichte en frisse sfeer. Elk kindje heeft een vast bedje in een van de drie slaapkamers zodat we rekening kunnen houden met individueel slaapritme.

  • Groep de Smurfjes biedt opvang aan maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar.
  • Groep de Kabouters biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar.
  • Groep de Dwergen biedt opvang aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

In overleg met de ouders kijken we welke groep het beste bij het kindje past, daarbij houden we uiteraard rekening met de samenstelling van een groep en de ontwikkelingsfase van het kind.

Elke groep heeft zijn eigen ruimte, deze zijn ruim en licht. Bij de inrichting is rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen, zo zijn er duidelijke hoeken die aansluiten bij de belevingswereld van het kind en bij hun ontwikkelingsfase. Dit vindt u ook terug op onze enorme buitenruimte!

Op de vestiging dragen de pedagogisch geschoolde medewerkers de directe zorg voor uw kind(eren). Zij worden dagelijks ondersteund en begeleid door de manager (Helena Rakuts) en uiteraard onze full time huishoudelijke hulp en kok.

Kinderopvang ChouChou is een professionele organisatie met betrouwbare en liefdevolle leidsters waar persoonlijke aandacht voor uw kind en u voorop staat.

ster2

Ieder kind is uniek

Wij zijn van mening dat ieder kind uniek is en daarom bijzonder en mooi. Kinderen mogen er zijn en mogen vooral ook zichzelf zijn. Ieder kind heeft behoefte aan en recht op warmte, geborgenheid en het gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Gelijke kansen

Wij willen dat elk kind tot zijn recht komt, onafhankelijk van zijn achtergrond, en een gelijkwaardige kans krijgt op aansluiting met de basisschool. Daarom ondersteunen we alle kinderen van 0 tot 4 jaar met het Voorschoolse Educatie programma Piramide, 52 weken per jaar.

Integraal

We doen geen concessies aan kwaliteit en verzorging, daarom hebben we een integrale aanpak over alle groepen heen, dit geeft continuïteit en versterkt de doorgaande ontwikkelingslijn voor het kind. Dit versterkt ook het pedagogische kader voor onze medewerkers.

fietsbaan
speelplaats
veilig spelen

Inschrijven

Goed gevoel gekregen bij Kinderopvang Chou Chou?
Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.

Scroll naar boven